0045 26804587 henrik@zoomedia.dk

Zoomedia er et lille produktionsburau, som laver natur,- og miljøformidling på alle digitale platforme.

Du kan altid kontakte os på 0045 26804587 eller henrik@zoomedia.dk

Læs mere om vores team i det følgende;

 

Henrik Egede-Lassen er ejer, grundlægger af Zoomedia og daglig leder.
Har været engageret på ekspeditioner til samtlige kontinenter, og har bl.a. filmet narhvaler for National Geographic, blæksprutter for Danmarks Akvarium og pindsvin for Dyrenes Beskyttelse. Arbejder pt. på et projekt om Malaysias regnskov for Zoologisk Have.

Carsten Broder Hansen er tropebiolog, videnskabsjournalist, fotograf. Carsten har bl.a. været udstationeret på Borneo for Danida som rådgiver i naturfredningsprojekter, og han har været ekspeditionsleder for flere filmhold på optagelse i regnskoven. Har endvidere publiceret alverdens videnskabelige artikler. Skriver mange af Zoomedias tekster herunder oplæg til diverse film. Arbejder lige nu på en række film om Zoologisk Haves videnskabelige projekter i udlandet.

Ulrik Romme er egentlig kulturgeograf, men arbejder primært som projektleder og idemager. Ulrik taler indonesisk, spiller trommer og har i en længere periode været bosat i landsbyen Pusuaga i Vest Papuas højland. Ulrik har været tilknyttet Zoomedia siden 2002.
Erik Albertsen er fotograf, dykker og kampagner fra Greenpeace.
Har i de seneste år udviklet specialudstyr til fotografering og optagelse af video fra miniluftskib, og har arbejdet som fotograf over alt på kloden for blandt andet DR og Discovery Channel.
Engageret i Greenpeace siden begyndelsen af 1980’erne, og befinder sig stadig allerbedst i egen gummibåd på havet.