0045 26804587 henrik@zoomedia.dk

Zoomedia er et lille produktionsburau, som laver natur,- og miljøformidling på alle digitale platforme. Du kan altid kontakte os på 0045 26804587 eller henrik@zoomedia.dk

Læs mere om vores team i det følgende;

 

Lærke Krogaard er uddannet cand.mag. i Film- og Medievidenskab og brænder for at formidle om naturen og naturvidenskab. Som projektleder og producer står hun bag film, podcasts, hjemmesider og har skabt indhold til sociale medier. Hertil har hun erfaring med at udvikle naturfagligt formidlende tekster i adskillige kontekster, herunder manuskripter, undervisningsvejledninger, en bog samt skrevet til nettet. Lige nu arbejder hun på en række undervisningsfilm til Nordsøen Oceanarium.

Carsten Broder Hansen er tropebiolog, videnskabsjournalist, fotograf. Carsten har bl.a. været udstationeret på Borneo for Danida som rådgiver i naturfredningsprojekter, og han har været ekspeditionsleder for flere filmhold på optagelse i regnskoven. Har endvidere publiceret alverdens videnskabelige artikler. Skriver mange af Zoomedias tekster herunder oplæg til diverse film. Arbejder lige nu på en række film om Zoologisk Haves videnskabelige projekter i udlandet.

Henrik Egede-Lassen er ejer, grundlægger af Zoomedia og daglig leder.
Har været engageret på ekspeditioner til samtlige kontinenter, og har bl.a. filmet narhvaler for National Geographic, blæksprutter for Danmarks Akvarium og pindsvin for Dyrenes Beskyttelse. Arbejder pt. på et projekt om Malaysias regnskov for Zoologisk Have.

Ulrik Romme er egentlig kulturgeograf, men arbejder primært som projektleder og idemager. Ulrik taler indonesisk, spiller trommer og har i en længere periode været bosat i landsbyen Pusuaga i Vest Papuas højland. Ulrik har været tilknyttet Zoomedia siden 2002.

Daniel Schultz Madsen er klipper, fotograf og netop frisk uddannet dronepilot med lovpligtigt certifikat. Daniel blev uddannet hos Alpha Film TV og Kommunikation i 2014 og hjælper Zoomedia med de større dokumentarfilms opgaver.

Jan Aagaard er journalisten, som både læser korrektur, kører egne projekter, og gennemarbejder mange af Zoomedias større opgaver herunder et stort undervisningssite om fremtidens energi for danske skolebørn. Jan står også bag Aagaard Kommunikation.

Katja Winding Pedersen er projektleder og konsulent, når hun ikke arbejder med hvaler, som havbiolog. Katja har været tilknyttet Zoomedia siden 2004.

Erik Albertsen er fotograf, dykker og kampagner fra Greenpeace.
Har i de seneste år udviklet specialudstyr til fotografering og optagelse af video fra miniluftskib, og har arbejdet som fotograf over alt på kloden for blandt andet DR og Discovery Channel.
Engageret i Greenpeace siden begyndelsen af 1980’erne, og befinder sig stadig allerbedst i egen gummibåd på havet.